XTimers personverninnstillinger

Denne oversettelsen er gitt for praktiske formål. Den engelske versjonen er autoritativ. English

XTimers gir separate kontroller for Xin Account identitet, XTimers produktdata, synkronisering, alarmer, tillatelser, automatisk aktivitets oturering, kalender tilgang, rapporter, diagnostikk og SMS. Denne siden forklarer hva hvert valg gjør.

Logg ut av XTimers

Å logge ut avslutter XTimers-pålogging på den enheten og setter autentisert synkronisering på pause. Det sletter ikke Xin Account, XTimers serverdata eller lokale timere og kun-lokale alarmer. Før signert alarminnstilling fjernes fra visning, gjør XTimers et beste forsøk på å avbryte systemalarmer som eies av den installasjonen og bevarer korrekt ventende eller feilstatus når avbrytelse ikke kan bekreftes. Å logge inn igjen kan gjenopprette autorisert synkronisering.

Lokale data etter utlogging eller fjerning av app

XTimers tilbyr for øyeblikket ikke en separat full-app lokal-data tilbakestilling på Mac, iPhone eller iPad. Å logge ut setter autentisert synkronisering på pause og bevarer lokal data. Fjerning eller avinstallering av appen kan etterlate Application Support, container, eller sikkerhetskopikopier, avhengig av plattform og systeminnstillinger. Bruk den autentiserte Slett XTimers Data-handlingen for sletting på kontonivå.

Slett XTimers-data

I XTimers kontokontroller, velg Slett XTimers data og bekreft med den nye sikkerhetskoden sendt til Xin Account e-posten. Dette sletter permanent den valgte XTimers kontoens data, inkludert aktive timere, alarmer, økt- og taskhistorikk, enhetsmålretting og planleggingsstatusregistre, snapshots, tilpassede lyder, innhold fra bakgrunnsbiblioteket, tilbakemeldinger, påminnelser, meldinger, publiserte rapporter og rapportlenker, SMS konfigurasjon, og push-registreringsdata, og fjerner dens lokale XTimers data fra den enheten. Begrenset kansellering, sletting, sikkerhet og diagnostiske bevis kan forbli i de begrensede driftsperiodene som er beskrevet i policyen. Xin Account, den delte påloggingsidentiteten og alle andre tilknyttede produkter forblir tilgjengelige. Les Personvernreglene for detaljer om oppbevaring.

Slett Xin Account

Velg Slett Xin Account bare for å slette den delte identiteten. XTimers viser de tilkoblede produktene som vil bli slettet og krever en ny sikkerhetskode sendt til Xin Account-eposten. Prosessen sletter permanent alle oppførte tilkoblede produktkontoer før den sletter Xin Account identiteten, økter, tilknyttede påloggingsleverandører og aktive gjenopprettingsregistre. En uferdig eller null-produkt Xin-identitet kan slettes når den ikke har noen tilknyttet XTimers-konto.

Hvis en sletting blir avbrutt, beholder XTimers en beskyttet, operasjonsbegrenset gjenopprettingspost og gjenopptar den samme forespørselen. Den posten beholder ikke den sendte verifiseringskoden eller brukerens passord. Ikke start en annen sletting for samme konto mens gjenopprettingen pågår.

Separat vedlikeholdte forespørselslogger, IP informasjon, sikkerhetsregistre, slettingskvitteringer og diagnostiske innsendinger kan forbli når det er nødvendig for sikkerhet, feilsøking, juridisk overholdelse, svindel- eller misbruksforebygging, eller tjenesteadministrasjon. Les Personvernreglene for detaljer om oppbevaring.

Administrer synkronisering

Kjernetimeere kan brukes uten å logge inn. Xin Account-innlogging brukes til å autorisere XTimers-synkronisering. Å logge ut pauser fremtidig autentisert synkronisering uten å slette noen av kontoområdene.

Ringer på

Når brukeren er logget ut, er alarmer bare lokale, og «Denne enheten» er det eneste målet. Innlogging flytter aldri en alarm automatisk. Bruk den uttrykkelige delingshandlingen i appen hvis du vil gjøre en kvalifisert lokal alarm delt. For en delt alarm bruker du bryteren «Enheter hvor denne alarmen ringer» for hver enhet til å be om hvor den skal ringe, og kontrollerer om appen viser «Planlagt», «Venter på bruk», «Venter på kansellering», «Trenger tillatelse», «Utilgjengelig», «Mislyktes», «Synkronisering venter» eller en annen status. Gi installasjoner nytt navn eller ta dem ut av bruk i enhetskontrollene når dette er tilgjengelig. Hvis du sletter en lokal alarm, fjernes den bare fra den installasjonen. — Venter på å bli tatt i bruk; Ikke tilgjengelig; Venter på synkronisering. — Ringer på; Venter på avbryting.

Administrer systemtillatelser og varsler

Alarm, varsling, Kalender og Mac automatiseringstillatelser kan tillates eller nektes i appen eller Apple systeminnstillinger. Å nekte en tillatelse begrenser den tilhørende funksjonen. XTimers merker ikke en alarm som planlagt når operativsystemet ikke har bekreftet den.

Administrer automatisk aktivitetsoppfølging

Automatisk sporing av applikasjoner kan aktiveres eller deaktiveres i XTimers-innstillingene. Sporing av aktive nettleserfaners nettadresser og titler er kun tilgjengelig i den separat distribuerte XTimers Pro-utgaven, hvor nettleserintegrasjon også kan aktiveres eller deaktiveres. Aktivitetslogger, inkludert rå lagrede nettadresser og titler, forblir på Mac. Mens sporing pågår, fjernes råhendelser som er eldre enn 365 dager. Å slå av sporing stopper XTimers-appens opptak og integrasjon, men beholder eksisterende historikk; bruk Tilbakestill sporet data for å slette den. Deaktiver eller fjern den separat installerte nettleserutvidelsen for å stoppe dens egne aktive-fane-forespørsler og lokale leveringsforsøk. Hvis brukeren uttrykkelig sender en e-post eller offentliggjør en rapport, kan den inkludere de viste applikasjonsnavnene og utledede nettstedsdomener, men ikke de rå webadressene eller titlene.

Administrer bakgrunnsbilder og farger

Et bilde som kun er valgt for den nåværende enheten forblir lokalt. Å legge til et bilde eller en farge i den påloggede Bakgrunnsbiblioteket laster det opp for synkronisering på tvers av enheter. Slett individuelle bibliotekelementer for å fjerne dem fra kontobiblioteket, eller tilbakestill bakgrunnen i den nåværende installasjonen for å fjerne det lokale valget.

Administrer personlige kalenderfunksjoner

Velg hvilke Apple-kalendere XTimers kan vise, slå av Personlig Kalenderoverlegg eller hendelsesvarsler, eller tilbakekall kalenderadgang i systeminnstillinger. Hendelsesdetaljer og lokalt oppdagede konferanselenker blir liggende på enheten og lastes ikke opp til XTimers.

Administrer nettbaserte rapporter

Når du oppretter en nettbasert rapportlenke, velg en utløpstid på 1, 7, 30, 90 eller 365 dager. Lenken slutter å fungere etter den utløpstiden. For å unngå å laste opp rapportinnhold, bruk lokale kopier eller eksportalternativer i stedet for e-post eller nettpublisering.

Diagnostikk og støttevalg

Tilbakemelding kan sendes anonymt eller knyttet til den innloggede kontoen. Vanlige tilkoblingsmetadata kan fortsatt følge med en anonym forespørsel. Apple styrer deling av systemdiagnostikk; XTimers behandler diagnostikk-payloads den mottar for å undersøke pålitelighet og ytelse.

SMS Valg

Etter at en innlogget bruker gir uttrykkelig samtykke, kan XTimers forsøke å sende en konfigurasjonskode for bekreftelse til det foreslåtte telefonnummeret for kontoen. Påminnelses-SMS kan bare forsøkes sendt etter vellykket bekreftelse og påmelding, og bare til det samme telefonnummeret. Svar STOP for å melde deg av SMS-meldinger eller HELP for å få hjelp. Når den tilknyttede XTimers-kontoen slettes, fjernes også det aktive telefonnummeret og SMS-konfigurasjonen, med unntak av opplysninger som må beholdes av hensyn til operatørkrav, lovkrav, sikkerhet eller forebygging av misbruk.

Kontakt

For et personvernspørsmål eller en forespørsel som ikke kan fullføres i appen, se xintechllc.com/XTimers/nb/support.html.

Sist oppdatert: .