XTimers-privatlivsvalg

Denne oversættelse er kun til hjælp. Den engelske version er gældende. English

XTimers tilbyder separate kontroller for Xin Account identitet, XTimers produktdata, synkronisering, alarmer, tilladelser, automatisk aktivitetsregistrering, kalenderadgang, rapporter, diagnostik og SMS. Denne side forklarer, hvad hver mulighed gør.

Log ud af XTimers

Logning ud afslutter XTimers-login på den enhed og pauser autentificeret synkronisering. Det sletter ikke Xin Account, XTimers serverdata, eller lokale timere og lokale-only alarmer. Før signeret alarmstatus fjernes fra visningen, forsøger XTimers efter bedste evne at annullere systemalarmer ejet af den installation og bevarer korrekt ventende eller fejlslagen status, når annullering ikke kan bekræftes. At tilmelde sig igen kan gendanne autoriseret synkronisering.

Lokale data efter log ud eller fjernelse af app

XTimers tilbyder i øjeblikket ikke en separat nulstilling af hele-appens lokale data på Mac, iPhone eller iPad. Log ud pauser autentificeret synkronisering og bevarer lokale data.\n \nFjernelse eller afinstallation af appen kan efterlade Application Support, container eller sikkerhedskopier, afhængigt af platform og systemindstillinger.\n \nBrug den autentificerede Slet XTimers Data-handling for kontoafgrænset sletning.\n.

Slet XTimers-data

I XTimers kontokontroller skal du vælge Slet XTimers data og bekræfte med den nye sikkerhedskode sendt til Xin Account e-mail. Dette sletter permanent de valgte XTimers-kontodata, inklusive aktive timere, alarmer, session- og opgavehistorik, enhedsrettede og planlægningsstatus-poster, snapshots, brugerdefinerede lyde, indhold i Baggrundsbiblioteket, feedback, påmindelser, beskeder, offentliggjorte rapporter og rapportlinks, SMS-konfiguration samt push-registreringsdata, og fjerner deres lokale XTimers-data fra den enhed. Begrænset annulerings-, slette-, sikkerheds- og diagnostikbevis kan forblive i de begrænsede driftsperioder, der er beskrevet i politikken. Xin Account, delt login-identitet og andre tilknyttede produkter forbliver tilgængelige. Læs Privatlivspolitikken for oplysninger om opbevaring.

Slet Xin Account

Vælg Slet Xin Account kun for at slette den delte identitet. XTimers viser de tilsluttede produkter, der vil blive slettet, og kræver en ny sikkerhedskode sendt til Xin Account e-mail. Processen sletter permanent hver opført tilsluttet produktkonto, før den sletter Xin Account identiteten, sessioner, tilknyttede login-udbydere og aktive gendannelsesoptegnelser. En ufærdig eller nul-produkt Xin-identitet kan slettes, når den ikke har en tilknyttet XTimers konto.

Hvis en sletning afbrydes, gemmer XTimers en beskyttet, operation-scopeet genoprettelsespost og fortsætter den samme anmodning. Den post gemmer hverken den sendte bekræftelseskode via e-mail eller brugerens adgangskode. Start ikke en anden sletning for den samme konto, mens genoprettelsen fortsætter.

Separat vedligeholdte anmodningslogfiler, IP oplysninger, sikkerhedsregistre, sletningskvitteringer og diagnostiske indsendelser kan blive gemt, når det er nødvendigt for sikkerhed, fejlfinding, overholdelse af lovgivning, forebyggelse af svindel eller misbrug, eller serviceadministration. Læs Privatlivspolitikken for oplysninger om opbevaring.

Administrer synkronisering

Keretimere kan bruges uden at logge ind. Xin Account login bruges til at autorisere XTimers synkronisering. Log ud sætter fremtidig autentificeret synkronisering på pause uden at slette nogen af kontoernes omfang.

Ringer på

Mens man er logget ud, er alarmer kun lokale, og “Denne enhed” er det eneste mål. Log ind flytter aldrig automatisk. Brug appens eksplicitte promoveringshandling, hvis du ønsker, at en berettiget lokal alarm skal blive delt. For en delt alarm skal du bruge hver enheds "Enheder hvor denne alarm ringer"-kontakt for at anmode om, hvor den skal ringe, og kontrollere, om appen viser "Planlagt", "Afventer Anvendelse", "Afventer Annullering", "Kræver Tilladelse", "Ikke tilgængelig", "Mislykkedes", "Synkronisering Afventer" eller en anden status. Omdøb eller fjern installationer fra enhedskontrollerne, når de er tilgængelige. Sletning af en kun-lokal alarm fjerner den kun fra den pågældende installation. — Ringer på.

Administrer systemtilladelser og meddelelser

Alarm, meddelelse, Kalender og Mac automatiseringstilladelser kan enten tillades eller nægtes i appen eller i Apple systemindstillingerne. At nægte en tilladelse begrænser den relaterede funktion. XTimers markerer ikke en alarm som planlagt, når operativsystemet ikke har bekræftet den.

Administrer automatisk aktivitetssporing

Automatisk sporing af applikation kan aktiveres eller deaktiveres i XTimers indstillinger. Aktiv browser-faneblad webadresse og titelsporing er kun tilgængelig i den separat distribuerede XTimers Pro edition, hvor browserintegration også kan aktiveres eller deaktiveres. Aktivitetsoptegnelser, inklusive rå gemte webadresser og titler, bliver på Mac. Mens sporing kører, fjernes rå begivenheder, der er ældre end 365 dage. Hvis sporing slås fra, stopper det XTimers app-optagelse og integration, men bevarer eksisterende historik; brug Nulstil sporede data for at slette det. Deaktiver eller fjern den separat installerede browserudvidelse for at stoppe dens egne forespørgsler på aktive faner og lokale leveringsforsøg. Hvis brugeren eksplicit sender en e-mail eller offentliggør en rapport, kan den inkludere de viste applikationsnavne og afledte webstedsværter, men ikke de rå webadresser eller titler.

Administrer baggrundsbilleder og farver

Et foto valgt kun til den aktuelle enhed forbliver lokalt. Tilføjelse af et foto eller en farve til det loggede baggrundsbibliotek uploader det til synkronisering på tværs af enheder. Slet individuelle biblioteksobjekter for at fjerne dem fra kontobiblioteket, eller nulstil den aktuelle installations baggrund for at fjerne dets lokale valg.

Administrer personlige kalenderfunktioner

Vælg hvilke Apple Kalendere XTimers må vise, slå Personligt kalendertilslag fra eller slå advarsler om begivenheder fra, eller tilbagekald Kalenderadgang i systemindstillingerne. Begivenhedsdetaljer og lokalt registrerede konference-links forbliver på enheden og bliver ikke uploadet til XTimers.

Administrer online rapporter

Når du opretter et online rapportlink, skal du vælge en udløbsdato på 1, 7, 30, 90 eller 365 dage. Linket holder op med at fungere efter denne udløb. For at undgå at uploade rapportindhold, brug en lokal kopi eller eksportmuligheder i stedet for e-mail eller online publicering.

Diagnostik og supportmuligheder

Feedback kan sendes anonymt eller knyttes til den loggede konto. Almindelig forbindelsesmetadata kan stadig følge med en anonym anmodning. Apple styrer deling af systemdiagnostik; XTimers behandler de diagnostikdata, den modtager, for at undersøge pålidelighed og ydeevne.

SMS Valgmuligheder

Efter at en indlogget bruger har givet bekræftende samtykke, kan XTimers forsøge at sende en opsætningsbekræftelseskode til det foreslåede kontonummer. Påmindelse SMS kan kun forsøges efter vellykket verifikation og tilmelding, og kun til det samme telefonnummer. Svar STOP for at framelde dig SMS beskeder eller HELP for hjælp. Sletning af den tilknyttede XTimers konto fjerner også dens aktive telefon og SMS konfiguration, underlagt optegnelser, der skal opbevares til operatør-, juridiske, sikkerheds- eller misbrugsforebyggende formål.

Kontakt

For et privatlivsspørgsmål eller en anmodning, der ikke kan udføres i appen, se xintechllc.com/XTimers/da/support.html.

Senest opdateret: .